Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δέχθηκε τεράστια κριτική από τα ΜΜΕ για την Σαουδική Αραβία και ο Ρίο Φέρντιναντ τον υπερασπίστηκε.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δέχθηκε τεράστια κριτική από τα ΜΜΕ και τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, όταν πήρε την απόφαση να μετακομίσει στην Σαουδική Αραβία για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του! Πλέον όμως.. έχει γίνει της μόδας και ολοένα και περισσότεροι σταρ του ποδοσφαίρου κάνουν αυτό το ταξίδι. Ωστόσο, μόνο ο Πορτογάλος σταρ δέχθηκε “πόλεμο” για αυτήν του την απόφαση και ο Ρίο Φέρντιναντ τον υπερασπίζεται, με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο!

«Είναι ντροπή για τα ΜΜΕ. Όταν ο Ρούνεϊ, ο Μπέκαμ, ο Λάμπαρντ και ο Τζέραρντ πήγαν στην Αμερική είπαν ότι ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να τελειώσουν την καριέρα τους, να κερδίσουν πολλά χρήματα σε ένα πρωτάθλημα που δεν είναι τόσο ανταγωνιστικό όσο τους άξιζε.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αυτό είναι το μόνο που διάβασα στα ΜΜΕ. Αλλά όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποφάσισε να το κάνει αυτό, έγινε χαμός και καταστροφή επειδή πήγε στη Σαουδική Αραβία…

Χαίρομαι που είναι τελικά ευτυχισμένος Για κάθε ποδοσφαιριστή, όποιο κι αν είναι το επίπεδό του, η ευτυχία και το να είμαστε ικανοποιημένοι στο περιβάλλον στο οποίο παίζουμε είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα. Δεν ήταν ευτυχισμένος για καιρό, οπότε χαίρομαι που πρόκειται να ξαναβρεί αυτή την ευτυχία, ακόμα κι αν είναι σε ένα απροσδόκητο κλαμπ. Αλλά τι περιπέτεια για αυτόν να πάει στη Σαουδική Αραβία, να ανακαλύψει ένα ολοκαίνουργιο πρωτάθλημα, ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στην Ασία», είπε ο Ρίο Φέρντιναντ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!