Ερυθρός Αστέρας: Θα αγωνιστεί στη EuroLeague και την επόμενη σεζόν καθώς κατέβαλε το ποσό των 500 χιλιάδων ευρώ και εξασφάλισε τη μία wild card.

H επιθυμία της διοίκησης του Ερυθρού Αστέρα ν’ αγωνιστεί και την επόμενη σεζόν στη Euroleague δεν έμεινε επιθυμία, αφού καταβάλλοντας το ποσό των 500 χιλιάδων ευρώ, εξασφάλισε τη μία wild card. Ερυθρός Αστέρας

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Καθώς η Παρτιζάν Βελιγραδίου είχε «κλειδώσει» τη μία θέση της Σερβίας λόγω της κατάκτησης του τίτλου της Αδριατικής Λίγκας (με 3-2 στους τελικούς επί του Ερυθρού Αστέρα), οι «ερυθρόλευκοι» χρειάστηκε να βάλουν το χέρι… στην τσέπη για να επιστρέψουν στο κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ. Ερυθρός Αστέρας

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.