Ο Κάρλος Αλκαράθ προκρίθηκε στον ημιτελικό του διεθνούς τουρνουά Queen's, που διεξάγεται στο Λονδίνο κερδίζοντας τον Ντιμιτρόφ.

Ο Κάρλος Αλκαράθ προκρίθηκε στον ημιτελικό του διεθνούς τουρνουά Queen’s, που διεξάγεται στο Λονδίνο, καθώς επικράτησε 6-4, 6-4 του Βούλγαρου, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Ο 20χρονος Ισπανός, ο οποίος βρίσκεται στο Νο 2 της παγκόσμιας κατάταξης, δυσκολεύθηκε μόνο στην αρχή του δεύτερου σετ από τον 32χρονο Ντιμιτρόφ (Νο 26 στον κόσμο).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στον ημιτελικό, ο Αλκαράθ θ’ αντιμετωπίσει τον Αμερικανό, Σεμπάστιαν Κόρντα, ο οποίος επικράτησε με 6-4, 7-6(1) του «οικοδεσπότη», Κάμερον Νόρι.

Μία θέση στον τελικό, θα διεκδικήσουν ο Δανός, Χόλγκερ Ρούν και ο Αυστραλός, Αλεξ Ντε Μινόρ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!