Παίκτης της Μπασκόνια θα πρέπει να θεωρείται ο Νίκος Ρογκαβόπουλος.

Παίκτης της Μπασκόνια θα πρέπει να θεωρείται ο Νίκος Ρογκαβόπουλος.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Έλληνας παίκτης είχε εξαιρετική σεζόν στην Τουρκία, γεγονός που έκανε πολλές ομάδες να τον παρακολουθήσουν. Τελικά φαίνεται ότι η Μπασκόνια θα του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε κορυφαίο επίπεδο και να δείξει τις ικανότητές του στην Euroleague.

Μάλιστα, ο Νίκος Ρογκαβόπουλος βρέθηκε στη Βιτόρια και πέρασε από ιατρικά τεστ και όπως όλα δείχνουν είναι πλέον θέμα χρόνου η ολοκλήρωση της μεταγραφής του, αφού ο παίκτης δέχθηκε την πρόταση που του έγινε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.