Σύμφωνα με την Mundo Deportivo, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από πολλές ομάδες για τον άσο της Παρτίζαν, Κέβιν Πάντερ.

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον Κέβιν Πάντερ σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo». Παρόλα αυτά, το προβάδισμα παραμένει στην πλευρά του Παναθηναϊκού που έχει ήδη καταθέσει την πρότασή του και περιμένει μία απάντηση.

Αναλυτικά όσα αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Mundo Deportivo»:

«Ο σύλλογος της Μπαρτσελόνα έχει βρει εδώ και πολύ καιρό ποιο είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης του Κόρι Χίγκινς, αλλά σήμερα φαίνεται αδύνατο να τον υπογράψει. Πρόκειται για τον Κέβιν Πάντερ ο οποίος έχει εκτοξευθεί σε επίπεδα που είναι δύσκολο να φτάσει ο Καταλανικός σύλλογος…

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Μπάρτσα δεν είναι η μοναδική ομάδα που ονειρεύεται να αποκτήσει τον Αμερικανό παίκτη. Η Ρεάλ Μαδρίτης ακολουθεί εξίσου την περίπτωσή του, παρά το γεγονός ότι ο Πάντερ ήταν αυτός που πυροδότησε το κλίμα ως απάντηση σε μια γροθιά του Σέρχιο Λουλ, στον μνημειώδη αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων στον δεύτερο αγώνα των προημιτελικών της Euroleague.

Όμως ούτε η Μπάρτσα ούτε η Ρεάλ Μαδρίτης ούτε η Παρτιζάν , με την οποία λήγει το συμβόλαιο και μόλις κέρδισε την Αδριατική Λίγκα μπορούν να ανταγωνιστούν στη δημοπρασία για τις υπηρεσίες τους. Στην pole position, και πολύ μακριά από τους υπόλοιπους, βρίσκεται ο Παναθηναϊκός , ο οποίος προσφέρει 1,6 εκατομμύρια ευρώ καθαρά ετησίως , που για την Μπάρτσα θα σήμαινε περίπου 3 εκατομμύρια μεικτά ετησίως».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!