Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η ανάρτησή του στο Instagram μαζί με τους γιους του και οι ευχάριστες στιγμές που περνά μαζί τους.

Μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών του υποχρεώσεων στο NBA, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκει ευχάριστους τρόπους να γεμίσει τον ελεύθερο χρόνο του, απολαμβάνοντας την παρέα των παιδιών του, όπως αποκαλύπτει μέσα από τις αναρτήσεις του στα κοινωνικά μέσα.

Ο διεθνής αστέρας του μπάσκετ μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες που απεικονίζουν το χαμόγελο στο πρόσωπό του, απολαμβάνοντας τις όμορφες στιγμές που του προσφέρουν οι δύο γιοί του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η ανάρτηση που έκανε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram μαζί με τους γιους του

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Giannis Ugo Antetokounmpo (@giannis_an34)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!