Μία αρνητική είδηση έδωσε ο τζένεραλ μάνατζερ των Σικάγο Μπουλς Αρτούρας Καρνισόβας, σχετικά με την επιστροφή του Λόνζο Μπολ στην αγωνιστική δράση.

Μία αρνητική είδηση έδωσε ο τζένεραλ μάνατζερ των Σικάγο Μπουλς Αρτούρας Καρνισόβας, σχετικά με την επιστροφή του Λόνζο Μπολ στην αγωνιστική δράση. Ο γκαρντ των Μπουλς μπήκε στο χειρουργείο τον Ιανουάριο του 2022 για τραυματισμό στο γόνατο, μπήκε εκ νέου στο χειρουργείο τον Σεπτέμβριο του 2022, αλλά δεν έχει πατήσει στο παρκέ.

Ο Καρνισόβας στο περιθώριο της διαδικασίας του ντραφτ 2023 στο ΝΒΑ εξέφρασε την πεποίθηση πως ο Λόνζο Μπολ δεν θα καταφέρει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση για ολόκληρη τη σεζόν 2023-24!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Η αποθεραπεία του ακολουθεί πρόοδο. Νομίζω πως τον περασμένο μήνα άφησε τις πατερίτσες. Όλα πάνε καλά ως προς την αποθεραπεία του. Νομίζω πως αναφορικά στις προσδοκίες μας δεν περιμένουμε να επιστρέψει την επόμενη σεζόν, θα συνεχίσει την αποθεραπεία,» δήλωσε ο Καρνισόβας και πρόσθεσε: «Αν καταφέρει να επιστρέψει, αυτό θα ήταν τέλειο, αλλά εμείς θα προετοιμαστούμε για τη σεζόν με δεδομένη τη μη επιστροφή του στα παρκέ. Εύχομαι σταδιακά να τον δούμε ξανά στα παρκέ, αλλά δεν νομίζω πως αυτό θα συμβεί την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο».

Στον Λόνζο Μπολ χρειάστηκε να γίνει μεταμόσχευση χόνδρου στο γόνατο, μια πολύ σπάνια διαδικασία στον αθλητισμό. Κανένας παίκτης δεν έχει επιστρέψει στα γήπεδα του μπάσκετ από τέτοια επέμβαση στην ιστορία του ΝΒΑ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!