Έτοιμος να αποχωρήσει από τη Μίλαν με προορισμό τη Νιούκαστλ είναι ο Σάντρο Τονάλι!

Έτοιμος να αποχωρήσει από τη Μίλαν με προορισμό τη Νιούκαστλ είναι ο Σάντρο Τονάλι!

Η προσφορά της ομάδας αγγίζει τα 70 εκατομμυρίων ευρώ συν τα μπόνους. O 23χρονος μέσος βρίσκεται πολύ κοντά στις «Καρακάξες». Στο να αφήσει το Μιλάνο και το Σαν Σίρο και να μετακομίσει στο Σεντ Τζέιμς Παρκ και τον μαγικό κόσμο της Premier League.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ωστόσο, δεν σταματούν εκεί! Τα δημοσιεύματα πέφτουν… βροχή με τη βρετανική ομάδα να βάζει πλώρη για ακόμη περισσότερους παίκτες που ο ερχομός τους θα κάνει τη διαφορά. Ο Ιταλός δημοσιογράφος και ειδικός σε θέματα μεταγραφών, Τζιανλούκα ΝτιΜάρτζιο αποκαλύπτει την πρόθεση της Νιούκαστλ μετά τον Σάντρο Τονάλι να κυνηγήσει τις περιπτώσεις των Τέο Ερναντεζ της Μίλαν και Φεντερίκο Κιέζα της Γιουβέντους.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!