Τις τελευταίες προπονήσεις του στο «Γ. Καλαφάτης» πραγματοποιεί ο Παναθηναϊκός - Από βδομάδα εντάσσονται διεθνείς και μεταγραφές.

Τις τελευταίες προπονήσεις του στο «Γ. Καλαφάτης» πραγματοποιεί ο Παναθηναϊκός, προτού οι παίκτες αναχωρήσουν το απόγευμα της προσεχούς Κυριακής (25/6) για τη Βιέννη κι από εκεί για το Μπαντ Έρλαχ της Αυστρίας, όπου έως τις 10 Ιουλίου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Τα δύο τελευταία αποκτήματα του Παναθηναϊκού, οι Σέρβοι διεθνείς Φίλιπ Μλαντένοβιτς και τον Φίλιπ Τζούριτσιτς, αλλά οι υπόλοιποι πέντε διεθνείς των «πράσινων» (Άντραζ Σπόραρ, Άνταμ Τσέριν, Μπένιαμιν Βέρμπιτς, Λάζλο Κλεϊνχέισλερ, Χόρντουρ Μάγκνουσον), θα ενταχθούν στο καμπ της ομάδας στο Μπαντ Έρλαχ από την Τρίτη (27/6).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Κι αυτό διότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποφάσισε να δώσει μία εβδομάδα επιπλέον άδεια σε όλους τους διεθνείς -οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές τους στις 19 και 20 Ιουνίου- καθώς άπαντες ξεκουράστηκαν λιγότερο σε σχέση με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Για παράδειγμα ο Τζούριτσιτς, τελείωσε τους αγώνες με την Σαμπντόρια στις 3 Ιουνίου και στις 13 εντάχθηκε στην Εθνική Ομάδα της Σερβίας, ενώ οι Σλοβένοι διεθνείς του Παναθηναϊκού, που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με το «τριφύλλι» στις 14 Μαΐου, εντάχθηκαν στο καμπ της Εθνικής τους απ’ τις αρχές Ιουνίου κι έκαναν και μίνι προετοιμασία για τα δύο παιχνίδια τους με τη Φινλανδία και τη Δανία.

Οι διεθνείς του Παναθηναϊκού θα απουσιάσουν από το πρώτο φιλικό επί αυστριακού εδάφους, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (26/6, 19:30) με την τοπική Βίενερ Βικτόρια (Γ’ Κατηγορίας Αυστρίας). Ένα ματς το οποίο θα είναι πιο πολύ τεστ αγωνιστικής «ενεργοποίησης» της ομάδας, σαν φιλικό προπονητικού χαρακτήρα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!