Ο Μπράντον Μίλερ, ο οποίος βρέθηκε στο NBA draft αναφέρθηκε στην πρώτη του συνάντηση με τον σπουδαίο Μάικλ Τζόρνταν.

Ο Μπράντον Μίλερ, ο οποίος βρέθηκε στο NBA draft αναφέρθηκε στην πρώτη του συνάντηση με τον σπουδαίο Μάικλ Τζόρνταν.

«Έκανα προπόνηση μπροστά στον Μάικλ Τζόρνταν και πολλοί μου είπαν ότι θα έπρεπε να νιώθω πίεση. Ο Τζόρνταν όμως δεν ήταν το πρότυπο μου όσο μεγάλωνα. Εγώ μεγάλωσα βλέποντας τον Πολ Τζορτζ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

»Ο Τζόρνταν ήταν απλώς ένας άνθρωπος στο γυμναστήριο που με έβλεπε να κάνω προπόνηση», δήλωσε ο απόφοιτος του κολεγίου της Αλαμπάμα.

«Μου έκανε trash talking και μου είπε ότι είμαι απλά ένας σουτέρ. Ξέρω το ταλέντο και τις ικανότητές μου και δεν τον άφησα να μπει στο μυαλό μου. Τον είδα να κάνει airball σε βολή, οπότε θα το χρησιμοποιήσω εναντίον του. Είναι απλά πολύ γέρος», κατέληξε ο Μίλερ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!