Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είναι δεδομένο πως θα ενισχύσει την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας στο προσεχές Μουντομπάσκετ.

Μετά τον Κώστα Σλούκα και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι αμφίβολος ενόψει του Μουντομπάσκετ.

Ο Greek Freak ίσως χρειαστεί να ξεκουράσει το γόνατό του και αυτό να τον κρατήσει εκτός Εθνικής ομάδας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Φυσικά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλει να ενισχύσει την εθνική μας ομάδα ωστόσο δεν θέλει να διακινδυνεύσει και την υγεία του.

Η οριστική του απόφαση αναμένεται τις επόμενες ημέρες, πριν γίνουν γνωστές οι κλήσεις της Εθνικής μας ομάδας.

Κώστας Σλούκας: Μόνο με θαύμα στις Φιλιππίνες

Χωρίς τον Κώστα Σλούκα θα παραταχθεί η Εθνική Ελλάδας στο Mundobasket 2023. Κώστας Σλούκας

Ο άσος του Ολυμπιακού ενημέρωσε την ΕΟΚ ότι δεν είναι σε θέση να ακολουθήσει την Εθνική ομάδα, καθώς χρειάζεται χρόνο αποθεραπείας και ξεκούρασης μετά από μια δύσκολη σεζόν και με δεδομένο ότι διανύει το 33ο έτος της ηλικίας του.

Σημειώνεται, ότι προς το παρόν, δεν έχει γίνει λόγος για αποχώρηση του Σλούκα από την Εθνική ομάδα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!