Ο Σακίλ ΜακΚίσικ παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην ιστοσελίδα BasketNews.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην ιστοσελίδα BasketNews, με τον Αμερικανό να αναφέρεται σε πολλά ζητήματα που αφορούν τον Ολυμπιακό και όχι μόνο…

Αναλυτικά όσα είπε ο Σακίλ ΜακΚίσικ στο basketnews.com:

Για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού στον τελευταίο τελικό, στο ΟΑΚΑ:

«Όσο περισσότερο μιλάς για τα λέιζερ, τόσα περισσότερα αγοράζουν. Είμαι ok με αυτό. Δεν τους νοιάζει τίποτα, είναι σαν ζωολογικός κήπος. Κάθε φορά που πηγαίνουμε εκεί, καταλαβαίνω την αντιπαλότητα, όμως την ίδια στιγμή, ας δείχνουμε και λίγο σεβασμό. Βρισκόμαστε τόσο κοντά στους οπαδούς, είναι απίστευτο και είναι και άβολο. Εγώ το λατρεύω, όμως κάποιοι συμπαίκτες μου μάλλον όχι και τόσο. Συμβαίνουν αυτά στον αθλητισμό, είμαι ευλογημένος που βρίσκομαι στη σωστή ομάδα τη σωστή στιγμή, επειδή κερδίζουμε. Τα πράγματα είναι πάντα καλά όταν κερδίζεις».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Για τον Παναθηναϊκό της επόμενης σεζόν:

«Φυσικά, θα είναι καλύτεροι. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουν μεγαλύτερο μπάτζετ. Έχουν έναν εξαιρετικό προπονητή και τα παιχνίδια εναντίον τους θα είναι πιο ανταγωνιστικά. Αυτό θα βγάλει σε όλους τον καλύτερό τους εαυτό».

Για το τι θα έλεγε σε πέντε τυχαίους φίλους του Ολυμπιακού που θα απολάμβανε ένα δείπνο μαζί τους:

«Θα τους έλεγα να είναι υπομονετικοί. Αισθάνομαι ότι η Euroleague έρχεται. Είμαστε εκεί. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τελειώσουμε την δουλειά».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!