Η Πάουλα Μπαντόσα ήταν καλεσμένη σε ραδιοφωνικό σταθμό, όπου συζήτησε για τον τραυματισμό της και φυσικά τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Η Πάουλα Μπαντόσα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή El Larguero του ραδιοφωνικού σταθμού Cadena SER, όπου συζήτησε για την κατάστασή της μετά τον τραυματισμό της στη Ρώμη. Φυσικά, δεν παρέλειψαν οι ερωτήσεις σχετικά με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

«Οι γιατροί μου είπαν ότι χρειάζονται τουλάχιστον οκτώ εβδομάδες αποθεραπεία και έχουν περάσει οι πέντε. Είχε πει ότι ήθελα να παίξω στο Wimbledon, αλλά ξέρω ότι αν θα είμαι εκεί, δεν θα μπορώ να παίξω στο 100%.. Δίνω ό,τι έχω για να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό και ευτυχώς αναρρώνω πολύ γρήγορα» είπε αρχικά η Μπαντόσα και πρόσθεσε:

«Ελπίζω να μην έχω ενοχλήσεις. Ως παίκτρια είναι δύσκολο να αποδεχτώ την κατάσταση. Δεν έχω καταφέρει να παίξω σε grand slam φέτος και αυτό με ζορίζει ψυχικά. Αν θα κατέβω στο Wimbledon, θα εξαρτηθεί από το τι θα πει ο γιατρός, αλλά αν υπάρχει κίνδυνος υποτροπής δεν θα παίξω. Θέλω όμως να πάω και δουλεύω για να προλάβω και είμαι έτοιμη».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ως προς τον τον Κάρλος Αλκαράθ και την απόδοση του στο Γουίμπλεντον όπου αποκλείστηκε στα ημιτελικά από τον Τζόκοβιτς σημείωσε:

«Είμαι οπαδός του τένις και το αγαπώ ως άθλημα. Αφού δεν μπορούσα να παίξω, το εξέλαβα ως έναν άλλο τρόπο προπόνησης, οπότε συνέχισα να το βλέπω με τον ίδιο τρόπο. Ο Κάρλος έπαιζε πολύ καλά, αλλά είχε έναν απίστευτα καλό αντίπαλο. Ήταν 50-50. Αλλά οι κράμπες; Ήταν κρίμα που έχασε έτσι το ματς».

Και κάπου εκεί ήρθε η αναμενόμενη ερώτηση για το ποιον θα υποστήριζε σε μια νέα πιθανή κόντρα Τσιτσιπά-Αλκαράθ.

«Μη με βάζετε σ’ αυτήν τη διαδικασία…Νομίζω ότι θα ακολουθήσω την καρδιά μου».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Στέφανο Τσιτσιπά με την Ισπανίδα να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον σύντροφο της.

«Είναι κάτι πολύ όμορφο γιατί καταλαβαίνουμε πολύ ο ένας τον άλλον και έχουμε τα πράγματα πολύ ξεκάθαρα στη σχέση μας. Είμαστε και οι δύο πολύ φιλόδοξοι, αλλά ταυτόχρονα μοιραζόμαστε την προσωπική μας ζωή και μοιραζόμαστε πολλά πράγματα. Έχουμε μια πολύ σταθερή και δυνατή σύνδεση και μοιραζόμαστε τις καλές και τις κακές μας στιγμές. Υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον και δίνουμε παράλληλα στον άλλον πολλή δύναμη. Οσο ανάρρωνα από τον τραυματισμό, ερχόταν εδώ για να με βοηθά κάθε μέρα στις κακές μου στιγμές. Τώρα αγωνίζεται και παρακολουθώ κι εγώ, νομίζω ότι συνεισφέρουμε πολύ ο ένας στον άλλον», είπε χαρακτηριστικά.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!