«Πιστός στρατιώτης» της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Νάτσο, καθώς ο ισπανικός σύλλογος γνωστοποίησε σήμερα (22/6) την επέκταση του συμβολαίου του.

«Πιστός στρατιώτης» της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Νάτσο, καθώς ο ισπανικός σύλλογος γνωστοποίησε σήμερα (22/6) την επέκταση του συμβολαίου του εκ των αρχηγών της «βασίλισσας» έως τις 30 Ιουνίου 2024. Ο Χοσέ Ιγκνάθιο Φερνάντεθ Ιγκλέσιας, όπως είναι το πλήρες όνομα του 33χρονου αμυντικού, προσφέρει τις υπηρεσίες του στη «βασίλισσα» εδώ και 22 χρόνια, καθώς εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας κάτω των 11 ετών του συλλόγου το… μακρινό 2001.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Νάτσο έχει «γράψει» 319 συμμετοχές, με απολογισμό 16 γκολ και εννέα ασίστ στην πρώτη ομάδα της Ρεάλ, με την οποία έχει κατακτήσει -μεταξύ άλλων- πέντε Champions League, τρία πρωταθλήματα, δύο κύπελλα Ισπανίας και πέντε Παγκόσμια Κύπελλα συλλόγων.

Επίσης, έχει φορέσει 24 φορές τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας, με την οποία έκανε ντεμπούτο τον Σεπτέμβριο του 2013, στο ισόπαλο (2-2) φιλικό με τη Χιλή. Πρόσφατα πανηγύρισε με τη «ρόχα» την κατάκτηση του τροπαίου στο Nations League, ενώ έχει αναδειχθεί πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική παίδων (U17) το 2007 και την εθνική Ελπίδων (U21) το 2013.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!