Το MLS είναι έτοιμο να υποδεχθεί τον Λιονέλ Μέσι και ο Γκάρεθ Μπέιλ συμβούλευσε τον πρώην αντίπαλό του για τα βασικά.

Το MLS είναι έτοιμο να υποδεχθεί τον Λιονέλ Μέσι, στο λυκόφως της καριέρας του. Μετά από ένα «σίριαλ» αρκετών μηνών, η Ιντερ Μαϊάμι, εξασφάλισε την υπογραφή του Αργεντινού παγκόσμιου πρωταθλητή, ο οποίος αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στις 21 Ιουλίου και στον αγώνα με την Κρουζ Αζούλ. Ενας από τους ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν καλά το πρωτάθλημα των ΗΠΑ, είναι ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος μιλώντας στο «BT Sport», θέλησε να δώσει ορισμένες συμβουλές στον Μέσι για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Είναι πολύ πιο ήρεμα τα πράγματα. Εάν χάσεις από την Ρεάλ Μαδρίτης, είναι σαν να ήλθε το τέλος του κόσμου. Είσαι “σταυρωμένος”. Νιώθεις κατάθλιψη. Γυρνάς σπίτι και δεν είσαι ευχαριστημένος. Στο MLS, αποδέχονται λίγο περισσότερο την ήττα.

»Δεν υπάρχουν συνέπειες. Δεν μπορείς να υποβιβαστείς εκεί. Οταν χάνεις ένα ματς, προχωράς στο επόμενο. Ξέρουν πώς να χάνουν, αλλά πανηγυρίζουν κάθε νίκη σαν να πήρες το πρωτάθλημα. Σίγουρα θα το εκτιμήσεις», είπε ο Γκάρεθ Μπέιλ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!