Ατρόμητος: Ο τερματοφύλακας Ανδρέας Γιαννιώτης και ο κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Χατζηισαΐας αποχώρησαν από την ομάδα.

Δύο ποδοσφαιριστές που πρόσφεραν επί σειρά ετών στον Ατρόμητο, αποχωρούν σε λίγες ημέρες, όταν και ολοκληρώνονται τα συμβόλαιά τους. Ο λόγος για τον τερματοφύλακα Ανδρέα Γιαννιώτη και τον κεντρικό αμυντικό Δημήτρη Χατζηισαΐα, τους οποίους η «κυανόλευκη» ΠΑΕ αποχαιρέτησε με ανακοίνωσή της, επισημαίνοντας ότι «… για όσα προσφέρατε όλα αυτά τα χρόνια εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, θα θεωρείστε για πάντα μέλη της οικογένειας του Ατρόμητου και σας ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στο επόμενο βήμα της καριέρας σας». Ατρόμητος

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Γιαννιώτης αγωνίστηκε για πρώτη φορά στον Ατρόμητο την περίοδο 2017-18, ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, και επέστρεψε στο Περιστέρι το 2020. Συνολικά κατέγραψε 100 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ψηφίστηκε ως ο καλύτερος παίκτης της περασμένης σεζόν για την ομάδα και, μέσω των εμφανίσεών του με τον Ατρόμητο, κατάφερε να φτάσει μέχρι και την Εθνική Ελλάδας το 2018. Ατρόμητος

Ο Χατζηισαΐας είχε επίσης δύο -διετείς- θητείες στο Περιστέρι, η πρώτη από το 2017 έως το 2019 και η δεύτερη από το 2021 μέχρι τώρα. Την περασμένη σεζόν είχε 33 συμμετοχές (δεύτερος πίσω από τον Γιαννιώτη) και ένα γκολ και συνολικά, στα τέσσερα χρόνια του στους «κυανόλευκους», αγωνίστηκε σε 121 παιχνίδια, σκοράροντας δύο φορές.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!