Κάτοικος Μαδρίτης θα παραμείνει έως το καλοκαίρι του 2024 ο Τόνι Κρόος.

Κάτοικος Μαδρίτης θα παραμείνει έως το καλοκαίρι του 2024 ο Τόνι Κρόος, καθώς η Ρεάλ ανακοίνωσε σήμερα την επέκταση γι’ ακόμη ένα χρόνο της συνεργασίας της με τον Γερμανό μέσο, το τρέχον συμβόλαιο του οποίου λήγει στο τέλος του μήνα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 33χρονος άσος εντάχθηκε το 2014 στο δυναμικό της Ρεάλ, προερχόμενος από την Μπάγερν Μονάχου, και εξελίχθηκε σε βασικό… γρανάζι στη «μηχανή» της «βασίλισσας», καθώς πανηγύρισε 19 τρόπαια με την ισπανική ομάδα, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων Champions League, τριών πρωταθλημάτων κι ενός κυπέλλου Ισπανίας, καθώς και πέντε Παγκοσμίων Κυπέλλων συλλόγων της FIFA.

Με την εθνική Γερμανίας, ο Τόνι Κρόος στέφθηκε πρωταθλητής κόσμου το 2014, ενώ είχε κατακτήσει και ένα Champions League με την Μπάγερν Μονάχου πριν μετακομίσει στη Ρεάλ, με την οποία μετράει 27 γκολ και 89 ασίστ σε 417 συμμετοχές.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!