Η Γιουβέντους ολοκλήρωσε την απόκτηση του Πολωνού επιθετικού Αρκάντιους Μίλικ από την Ολιμπίκ Μαρσέιγ.

Η Γιουβέντους ολοκλήρωσε την απόκτηση του Πολωνού επιθετικού Αρκάντιους Μίλικ από την Ολιμπίκ Μαρσέιγ, με τριετές συμβόλαιο, για 6,3 εκατομμύρια ευρώ (6,92 εκατομμύρια δολάρια), ανακοίνωσε η ομάδα της ιταλικής Serie A απόψε (21/6).

Ο Μίλικ, ο οποίος εντάχθηκε στη Μαρσέιγ το 2021, έπαιζε ως δανεικός στη «Γηραιά Κυρία», η οποία είχε την επιλογή να αγοράσει τον παίκτη στο τέλος της σεζόν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Η Γιουβέντους άσκησε το δικαίωμα για την οριστική απόκτηση των δικαιωμάτων του παίκτη Αρκάντιους Κριστιάν Μίλικ», ανακοίνωσε ο σύλλογος.

«Το αντάλλαγμα μπορεί να αυξηθεί έως και ένα επιπλέον 1,1 εκατομμύριο ευρώ (1,21 εκατομμύριο δολάρια) για την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων κατά τη διάρκεια του συμβολαίου».

Ο Πολωνός διεθνής σέντερ φορ πραγματοποίησε 39 εμφανίσεις για τον σύλλογο του Τορίνο την περασμένη σεζόν, σημείωσε εννέα γκολ κι έδωσε μία ασίστ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!