Ενδελεχή, εκ του σύνεγγυς, επαφή, είχε σήμερα, στη Θεσσαλονίκη, με τους διοικούντες την ΚΑΕ Άρης ο Γιάννης Καστρίτης.

Ενδελεχή, εκ του σύνεγγυς, επαφή, είχε σήμερα, στη Θεσσαλονίκη, με τους διοικούντες την ΚΑΕ Άρης ο Γιάννης Καστρίτης. Βασικό άξονα συζήτησης ανάμεσα στον τεχνικό και τους ιθύνοντες των «κιτρινόμαυρων» αποτέλεσε ο μεταγραφικός σχεδιασμός για την καινούρια αγωνιστική περίοδο, ο οποίος είναι άμεσα εξαρτώμενος από το αν ο Άρης θα έχει ή όχι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για τη σεζόν 2023-2024.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Τέθηκαν επί τάπητος όλα θα δεδομένα για την ομάδα, είτε υπάρχουν ευρωπαϊκοί αγώνες, είτε όχι, ο καθορισμός του μπάτζετ και πώς θα δρομολογηθούν οι μεταγραφικές κινήσεις, ανάλογα με την κατάσταση που θα διαμορφωθεί.

Η ΚΑΕ Αρης, υπενθυμίζεται, έχει καταθέσει φάκελο για συμμετοχή στο Eurocup και είναι σε αναμονή της απόφασης της Euroleague Basketball για το αν η ομάδα θα έχει παρουσία στη διοργάνωση για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Γιάννης Καστρίτης

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!