Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος στις δηλώσεις του στη NOVA μίλησε για τα δύο πέναλτι του Εμπαπέ αλλά και το πόσο διδακτικά είναι αυτά τα παιχνίδια.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος στις δηλώσεις του στη NOVA μίλησε για τα δύο πέναλτι του Εμπαπέ αλλά και το πόσο διδακτικά είναι αυτά τα παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος:

Για τις ενοχλήσεις και την εμφάνισή μου:

«Θα πρέπει να ρωτήσουμε τους γιατρούς (σ.σ. τι του έκαναν στο ημίχρονο). Είχα πόνο στην μέση, με έπιασε ένα νεύρο, μου έδωσα χάπια στο ημίχρονο. Ήμουν καλά στο δεύτερο μέρος, είχα πει στον Πασχαλάκη να είναι έτοιμος. Ευχαριστώ τον γιατρό και τους φυσιοθεραπευτές».

Για τα πέναλτι με τον Εμπαπέ:

«Είχαμε παίξει στο δεύτερο ματς μέσα στην Παρί, το είχε βάλει ο Εμπαπέ στην ίδια γωνία και έπεσα σ’ αυτήν. Στο δεύτερο πέναλτι ήμουν σίγουρος ότι θα το στείλει από την άλλη πλευρά, δεν το έπιασα. Παίξαμε ένα καλό ματς και ειδικά εκτός έδρας. Θέλαμε να πάρουμε κάτι μαζί, στο τέλος δεν παίρνουμε τίποτα, αλλά για το γκρουπ και για εμάς τους παίκτες αυτό που δείξαμε θα μας βοηθήσει στα επόμενα παιχνίδια».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Για το τι μάθημα πήραν από το ματς:

«Το πιστεύουμε (σ.σ. για την πρόκριση) και είναι όνειρο, θέλουμε να παίξουμε αυτό το Euro στη Γερμανία, το αξίζαμε σαν γκρουπ παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Στο Euro θα παίζεις μόνο μεγάλες ομάδες, καλό για να δούμε πού βρισκόμαστε. Για εμάς τους παίκτες ήταν ένα καλό παιχνίδι παρ’ όλο που χάσαμε».

Για τον κόσμο που βρέθηκε:

«Φανταστικό γήπεδο, ωραία ατμόσφαιρα, ένα ευχαριστώ στους φιλάθλους που ήρθαν εδώ. Ελπίζω να γεμίζουν τα γήπεδα , γιατί τους χρειαζόμαστε δίπλα μας».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!