Η Γαλλία πήρε την 4η νίκη της στα προκριματικά του Euro 2024 απέναντι στην Ελλάδα αλλά η διαιτησία του Λαόθ δεν άρεσε καθόλου στους Γάλλους.

Η Γαλλία πήρε την 4η νίκη της στα προκριματικά του Euro 2024 απέναντι στην Ελλάδα αλλά η διαιτησία του Λαόθ δεν άρεσε καθόλου στους Γάλλους.

Πιο συγκεκριμένα, η γαλλική «Equipe», άσκησε έντονη κριτική στον Λαόθ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε η «Equipe» στο δημοσίευμά της:

«Το VAR επειδή επενέβη μόνο σε περίπτωση προφανούς λάθους, ζήτημα άκρως ερμηνεύσιμο, δεν τόλμησε ούτε να τον κρίνει. Μάλλον θα είχε ξοδέψει το χρόνο του κάνοντάς το. Δεν έδωσε στο πρώτο μέρος τρία πέναλτι του Μπάλντοκ (2′, 26′, 41′) στον Εμπαπέ, ενώ και την κόκκινη κάρτα θα έπρεπε να την είχε δώσει στο 49ο στον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.