Χίλσμπορο: Με τετραετή απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα τιμωρήθηκε οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος κρίθηκε ότι φορούσε φανέλα με προσβλητικό περιεχόμενο, στον τελικό του κυπέλλου με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Με τετραετή απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα τιμωρήθηκε οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος κρίθηκε ότι φορούσε φανέλα με προσβλητικό περιεχόμενο, στον τελικό του κυπέλλου με τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο 33χρονος Τζέιμς Γουάιτ συνελήφθη μετά το ματς στο Γουέμπλεϊ, στις 3/6, επειδή η φανέλα της Γιουνάιτεντ που φορούσε είχε τον αριθμό 97 και τη φράση «Οχι αρκετοί» (Not enough), μία σαφής αναφορά στον αριθμό των φιλάθλων της Λίβερπουλ που έχασαν τη ζωή τους στην τραγωδία του «Χίλσμπορο», το 1989.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μετά τη σύλληψή του, ο Γουάιτ υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι η φανέλα αναφερόταν στον παππού του, που πέθανε σε ηλικία 97 ετών και δεν είχε αρκετά παιδιά. Αντιθέτως, στη δικαστήριο παραδέχθηκε την ενοχή του και καταδικάστηκε σε απαγόρευση δια ζώσης παρακολούθησης οποιουδήποτε επίσημου ποδοσφαιρικού αγώνα για τα επόμενα χρόνια, καθώς και πρόστιμο 1.500 λιρών. Χίλσμπορο

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!