Ο Ερντέμ Τζαν είναι και επισήμως από σήμερα (20/6) ο διάδοχος του Εργκίν Αταμάν στην Αναντολού Εφές.

Ο Ερντέμ Τζαν είναι και επισήμως από σήμερα (20/6) ο διάδοχος του Εργκίν Αταμάν στην Αναντολού Εφές. Ο Τσαν υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης και ανακοινώθηκε, όπως συνέβη βέβαια σήμερα και με τον Εργκίν Αταμάν που ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Τζαν τη σεζόν που ολοκληρώθηκε εργάστηκε ως πρώτος προπονητής στην Τουρκ Τέλεκομ, στην οποία διετέλεσε βοηθός προπονητή από το 2008 έως το 2010. Τη διετία 2010-12 ήταν προπονητής της Ολίν Εντιρνέ, ενώ από το 2012 έως το 2021 εργάστηκε ως βοηθός προπονητή στη Φενερμπαχτσέ. Ακολούθησε μία σεζόν στο προπονητικό τιμ της Γιούτα Τζαζ στο ΝΒΑ (2021-22).

Στην καριέρα του, ο Τζαν έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα Euroleague, τέσσερα πρωταθλήματα Τουρκίας, τρία Κύπελλα Τουρκίας και τρία President Cups ως βοηθός προπονητή στη Φενερμπαχτσέ.

Με την Τουρκ Τέλεκομ, ο Ερντέμ Τζαν έφτασε μέχρι τον τελικό του EuroCup φέτος και αναδείχτηκε κορυφαίος προπονητής της χρονιάς στη διοργάνωση.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!