Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς δήλωσε ότι οι παίκτες της Παρτίζαν δεν μπόρεσαν να κάνουν ούτε ζέσταμα πριν από το Game 3 των τελικών απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς δήλωσε ότι οι παίκτες της Παρτίζαν δεν μπόρεσαν να κάνουν ούτε ζέσταμα πριν από το Game 3 των τελικών απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα και δήλωσε πως εστιάζει άμεσα στο επόμενο παιχνίδι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς:

«Δεν μπορέσαμε καν να κάνουμε ζέσταμα. Ο διευθυντής της ABA League ήταν εδώ και είδε τα πάντα.

Στην τέταρτη περίοδο είχαμε πρόβλημα με φάουλ στον Σμάιλαγκιτς, τον Έξουμ, τον ΛεΝτέι και τον Λεσόρ. Δεν βρήκαμε λύσεις. Κάναμε πολλά λάθη και δεν παίξαμε καλά.

Είπα στους παίκτες μου ότι όλα είναι καλά. Δεν ελέγξαμε τα συναισθήματά μας. Συγχαρητήρια στον Ερυθρό Αστέρα για την νίκη του. Έχουμε άλλο αγώνα σε δύο μέρες. Αν δεν νικήσουμε τότε, έχουμε το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας. Προχωράμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.