Αύριο αναμένεται στην Ελλάδα ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος είναι η επιλογή που έκανε ο Ολυμπιακός για τη θέση του προπονητή.

Αύριο αναμένεται στην Ελλάδα ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος είναι η επιλογή που έκανε ο Ολυμπιακός για τη θέση του προπονητή.

42χρονος Ισπανός τεχνικός έχει φτάσει σε συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους» για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Αύριο λοιπόν θα ταξιδέψει στην Αθήνα ο πρώην προπονητής της Εσπανιόλ και της Γρανάδα, προκειμένου να υπογράψει και να σχεδιάσει μαζί με τον τεχνικό διευθυντή, Αντόνιο Κορδόν, την ομάδα της νέας σεζόν.

Ολυμπιακός: Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ υπογράφει έως το 2025

Έτοιμος να κλείσει τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό είναι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Σύμφωνα με τη «Marca», απομένουν λεπτομέρειες για την οριστική συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, λέγεται πως οι συζητήσεις είναι τόσο προχωρημένες που ο Ισπανός αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα στην Ελλάδα για την ολοκλήρωση του deal.

Πιο συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει:

«Ο Ντέγκο Μαρτίνεθ σύντομα θα επιβεβαιωθεί ως προπονητής του Ολυμπιακού. Ο τεχνικός από τη Γαλικία, ο οποίος εργάστηκε στην Εσπανιόλ, είναι ο εκλεκτός του Αντόνιο Κορδόν. Θα υπογράψει έως το 2025».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μπορεί να μην πέτυχε στην Εσπανιόλ (από την οποία και αποχώρησε) ωστόσο στην Γρανάδα έκανε αρκετά καλή δουλειά. Εκεί, ήταν που συνεργάστηκε και με τον νυν τεχνικό διευθυντή του Ολυμπαικού.

Κατά το διάστημα της παραμονής του στη Γρανάδα, την πρώτη περίοδο την ανέβασε στη μεγάλη κατηγορία και τη δεύτερη την έβγαλε στην Ευρώπη, ενώ την τρίτη σεζόν την έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Europa League.

Ακόμα έχει συνεργαστεί με τη Σεβίλλη (προπονητής Κ19, βοηθός προπονητή) ενώ για μία σεζόν έχει εργαστεί στην Οσασούνα. Μένει να φανεί αν αυτός θα είναι ο επόμενος προπονητής του Ολυμπιακού.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!