Στην επιθυμία των Κροατών διεθνών να «κάνουν δώρο», το τρόπαιο του Nations League στον Λούκα Μόντριτς, αποκάλυψε ο Γιόσιπ Γιουράνοβιτς.

Στην επιθυμία των Κροατών διεθνών να «κάνουν δώρο», το τρόπαιο του Nations League στον Λούκα Μόντριτς, αποκάλυψε ο Γιόσιπ Γιουράνοβιτς, λίγο μετά τον χαμένο τελικό.

Μιλώντας στην γαλλική εφημερίδα «L’Equipe», ο έμπειρος αμυντικός, σχολίασε: «Φυσικά θέλαμε να προσφέρουμε ένα τρόπαιο στον Λούκα Μόντριτς, είναι ο μεγαλύτερος αθλητής στη χώρα μας, ο καλύτερος παίκτης. Και ίσως θα έχει την ευκαιρία να το κάνει στο Euro (σ.σ. το καλοκαίρι του 2024 στη Γερμανία).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Από την πλευρά του, ο «αρχιτέκτονας» της εθνικής Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς, επεσήμανε:

«Πρώτα απ ‘όλα, θέλω να συγχαρώ την Ισπανία για την κατάκτηση αυτού του τροπαίου και θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μας για αυτόν τον σπουδαίο αγώνα. Οπως επίσης και τους φιλάθλους μας, που μας στήριξαν και δημιούργησαν αυτήν την όμορφη ατμόσφαιρα. Χάσαμε και είναι κρίμα, αλλά μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι. Είχαμε ποιότητα κι επίπεδο. Δεν έχω να μετανιώσω για τίποτα. Ο Λούκα (σ.σ. Μόντριτς) είπε ότι θ’ αποφασίσει για το μέλλον του στην εθνική ομάδα. Και αυτό, είναι το πιο δίκαιο. Πρέπει να ξεκουρασθούμε μετά από όλα αυτά. Υπήρχε πολλή αδρεναλίνη και πολλά συναισθήματα. Εκανε ένα υπέροχο ματς, έτρεξε ξανά για 120 λεπτά για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις ημέρες (σ.σ. η Κροατία προκρίθηκε στον τελικό με νίκη 4-2 στην παράταση επί της Ολλανδίας). Ελπίζω να μείνει, είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!