Ο Κουίνσι Πρόμες καταδικάστηκε σήμερα σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών, καθώς κρίθηκε ένοχος για την επίθεση σε βάρος συγγενή του.

Ο Κουίνσι Πρόμες καταδικάστηκε σήμερα σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών, καθώς κρίθηκε ένοχος για την επίθεση και τον τραυματισμό ενός ξαδέρφου του με μαχαίρι στο γόνατο το 2020.

Ο 31χρονος επιθετικός της Σπάρτακ Μόσχας επίσης διώκεται από τις ολλανδικές αρχές για την εισαγωγή 1,3 τόνου κοκαΐνης στη χώρα!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Να σημειωθεί πως το Δεκέμβριο του 2022 ο Κουίνσι Πρόμες ξεκίνησε διαδικασίες, ζητώντας τη βοήθεια της Σπαρτάκ Μόσχας για να αποκτήσει ρωσικό διαβατήριο, προκειμένου να γλιτώσει τις εις βάρος του διώξεις στην Ολλανδία.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!