Ίντερ Μαϊάμι: Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ μετά τον Λιονέλ Μέσι «έκλεισε» και τον πρώην «μπλαουγκράνα», Σέρχιο Μπουσκέτς!

Ο Λιονέλ Μέσι, που μένει ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν, επέλεξε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του κι αυτός βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Ίντερ Μαϊάμι.

Το δρόμο του Αργεντινού σούπερ σταρ θ’ ακολουθήσει ένας ακόμη φίλος του, εκτός του Ζόρντι Αλμπα, από τα χρόνια του στην Μπαρτσελόνα: Ο Σέρχι Μπουσκέτς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Ισπανός διεθνής μέσος μένει ελεύθερος στο τέλος του μήνα και η ομάδα του Μαϊάμι τού κατέθεσε προσφορά για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο 34χρονος εμβληματικός μέσος, ο οποίος ηγούνταν της μεσαίας γραμμής των Καταλανών από το 2008, αναμένεται να περάσει κι αυτός τον Ατλαντικό για να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ (MLS).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!