Έτοιμος να βάλει την υπογραφή του σε νέο τριετές συμβόλαιο με τους Σαν Αντόνιο Σπερς είναι ο Γκρεγκ Πόποβιτς.

Έτοιμος να βάλει την υπογραφή του σε νέο τριετές συμβόλαιο με τους Σαν Αντόνιο Σπερς είναι ο Γκρεγκ Πόποβιτς. Ο 74χρονος πλέον προπονητής κρατά το «τιμόνι» των Σπερς από το 1996 και έχει κατακτήσει πέντε δαχτυλίδια πρωταθλητή (1999, 2003, 2005, 2007, 2014) στο ΝΒΑ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το νέο συμβόλαιό του με την ομάδα του Σαν Αντόνιο θα του αποφέρει 42 εκατ. δολάρια, περί τα 14 εκατ. ετησίως. Θα υπάρχει οψιόν στην πλευρά του προπονητή να λύσει τη συνεργασία του, στο τέλος κάθε έτους από τα δύο πρώτα.

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για το φετινό ΝΒΑ ντραφτ, στο οποίο οι Σπερς έχουν αποφασίσει να επιλέξουν τον 19χρονο Γάλλο πάουερ φόργουορντ Βικτόρ Ουεμπανιαμά, η διοίκηση του Σαν Αντόνιο σκοπεύει να «δέσει» πρώτα τον Γκρεγκ Πόποβιτς, ο οποίος έχει αναδειχτεί τρεις φορές κορυφαίος προπονητής μίας σεζόν στο ΝΒΑ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!