Ο Δημήτρης Πρίφτης υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη διοίκηση της Ρετζιάνα και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ιταλικής ομάδας.

Ο Δημήτρης Πρίφτης υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη διοίκηση της Ρετζιάνα και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ιταλικής ομάδας. Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές είχε γίνει γνωστή εδώ και αρκετό καιρό και μετά την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με τον Ντράγκαν Σάκοτα… απέμενε μόνο το ταξίδι του Έλληνα προπονητή στη Ρέτζιο Εμίλια για… πέσουν οι υπογραφές.

Ο Δημήτρης Πρίφτης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρετζιάνα:

«Είμαι πραγματικά ευγνώμων που εντάσσομαι σε έναν από τους πιο ιστορικούς συλλόγους του ιταλικού πρωταθλήματος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την πρόεδρο Μπαρτόλι και τους συνεργάτες του Σαν Πιέτρο και Σάσι, καθώς και όλους στη διοίκηση για την εμπιστοσύνη τους σε εμένα. Ένα νέο κεφάλαιο της καριέρας μου ανοίγει, σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον. Τρέφω μεγάλο σεβασμό για το ιταλικό μπάσκετ και τους προπονητές του, παράγουν ποιοτικό μπάσκετ με τακτική υψηλού επιπέδου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αυτή η ευκαιρία για εμένα δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τη δουλειά ενός σπουδαίου προπονητή και ενός σπουδαίου ανθρώπου όπως ο Ντράγκαν Σάκοτα. Στους φιλάθλους μας θέλω να πω ότι όλοι μαζί θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να φτιάξουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα. Και θα προσπαθήσουμε να τους προσφέρουμε την ικανοποίηση που αξίζει ο σύλλογος, η πόλη και οι φίλαθλοι. Θα σας περιμένω στο PalaBigi!».

Ο GM της Ρετζιάνα και γνώριμος στους Έλληνες φιλάθλους, Κλαούντιο Κολντεμπέλα, επισήμανε για τη συμφωνία με τον Έλληνα τεχνικό:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που καλωσορίζω τον κόουτς Πρίφτη ως νέο προπονητή της Ρετζιάνα. Είχα τη χαρά να δουλέψω μαζί του στην Ούνικς Καζάν: ήταν τρεις θετικές σεζόν γεμάτες επιτυχίες. Είμαι βέβαιος ότι είναι ο ιδανικός άνθρωπος για την επίτευξη των στόχων του συλλόγου. θα είναι το κεντρικό πρόσωπο του τεχνικού τιμ και θα αποφασίσει για το νέο ρόστερ και αξιολογώντας τις πιο ενδιαφέρουσες προοπτικές».

Ο Δημήτρης Πρίφτης διετέλεσε τεχνικός της Καβάλας, του Ικάρου Καλλιθέας, του Κολοσσού Ρόδου, του Άρη, της Ούνικς Καζάν, του Παναθηναϊκού και της Τόφας Μπούρσα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!