Ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ ελπίζει ότι ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο μπορεί να αποτελέσει τον διάδοχο του Άνχελ Ντι Μαρία στην Αργεντινή.

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ, ο οποίος έπαιξε μεγάλο ρόλο στην εξασφάλιση του τίτλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ελπίζει ότι ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο μπορεί να αποτελέσει τον διάδοχο του Άνχελ Ντι Μαρία στην Αργεντινή.

Ο Γκαρνάτσο εντυπωσίασε πολλούς στο Ολντ Τράφορντ κατά τη διάρκεια της φετινής περιόδου και ο προπονητής της Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Ο 18χρονος αγωνίστηκε στα τελευταία 16 λεπτά της φιλικής νίκης επί της Αυστραλίας, μπαίνοντας στη θέση του ανθρώπου με τον οποίο τον παρομοίασε ο τερματοφύλακάς του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ δήλωσε: «Είναι ένα πολύ ταπεινό παιδί. Ήρθε, δουλεύει, δεν μιλάει πολύ. Έρχεται με όρεξη να παίξει. Είναι ένα μικρό αστέρι, ελπίζω να τον βοηθήσουμε να διαμορφωθεί και να μας δώσει πολλά όπως ο Άνχελ Ντι Μαρία».

Μετά την άφιξή του στο Ολντ Τράφορντ το καλοκαίρι του 2020 από την Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Γκαρνάτσο απολαμβάνει μια σταθερή πορεία στην πρώτη ομάδα. Συμμετείχε στις μισές αναμετρήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League αυτή τη σεζόν και έπαιξε αρκετά καλά ώστε ο Σκαλόνι να μην μπορεί να τον αγνοήσει άλλο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!