Ο Εντέν Αζάρ, ο οποίος πρόσφατα ολοκλήρωσε την συνεργασία του με την Ρεάλ Μαδρίτης, τόνισε πως γράφονται ανοησίες για εκείνον.

Ο Εντέν Αζάρ, ο οποίος πρόσφατα έφυγε από την Ρεάλ Μαδρίτης, «έχει ακόμα την ενέργεια να παίξει», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στο «RTBF», στο περιθώριο του αγώνα Βέλγιο-Αυστρία για τα προκριματικά του EURO 2024.

Ερωτηθείς εάν παραμένει σωματικά ικανός για να συνεχίσει ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο 32χρονος μεσοεπιθετικός απάντησε με ένα ξεκάθαρο «ναι».

«Εχω ξεκουρασθεί για 2-3 χρόνια (σ.σ. στην Ρεάλ). Μου έχει απομείνει λίγη ενέργεια», είπε ειρωνικά λίγες στιγμές αφότου δέχθηκε το χειροκρότημα από τους 42.000 θεατές στο στάδιο King Baudouin.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο πρώην επιθετικός της Λιλ και της Τσέλσι, ο οποίος αποσύρθηκε από το διεθνές ποδόσφαιρο μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο τον περασμένο Δεκέμβριο, επεσήμανε ότι δεν έχει αποφασίσει για την συνέχεια της καριέρας του:

«Πρώτα θα κάνω οικογενειακές διακοπές πριν αποφασίσω», είπε, χωρίς να σχολιάσει τις φήμες που τον «στέλνουν» στην Λιλ, την ομάδα απ’ όπου αναδείχθηκε, στο Βανκούβερ, αλλά και στο βελγικό πρωτάθλημα.

«Γράφονται πολλές ανοησίες», τόνισε με νόημα ο έμπειρος άσος, ολοκληρώνοντας την τοποθέτηση του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!