Ο Χάμες Ροντρίγκες παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη σε περιοδικό της χώρας του και μίλησε για τον Ολυμπιακό.

Ο Χάμες Ροντρίγκες παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό “Semana” στην Κολομβία, στην οποία ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού αναφέρεται σε πολλά θέματα, συμπεριλαμβανομένης της εντυπωσιακής ποδοσφαιρικής του καριέρας, της πολιτικής συμμετοχής του και των επιχειρηματικών του σχεδίων, καθώς και των αναφορών που έχουν γίνει για την προσωπική του ζωή.

Φυσικά, ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να λείπει από αυτήν την συνέντευξη, με τον Χάμες να αναφέρει ότι όσα έχουν ειπωθεί και γραφτεί για εκείνον και για τη φετινή σεζόν ήταν απλώς ψεύδη.

Πάμε στις ιστορίες που έχουν ειπωθεί για σένα. Είναι αλήθεια πως όταν ήσουν στον Ολυμπιακό πήγαινες αρκετά συχνά σε στριπτιζάδικα;

«Δεν πήγα ποτέ σε τέτοια μέρη. Και αν είχα πάει, γιατί να μην το έλεγα; Δεν έχω πρόβλημα. Οποιοσδήποτε ή οποιαδήποτε μπορεί να πάει σε τέτοια μαγαζιά. Δεν σας λέω ότι δεν έχω πάει ποτέ, γιατί έχω πάει. Αλλά στην Ελλάδα δεν πήγα».

Δηλαδή αυτό που έγινε στην Ελλάδα ήταν ένα ψέμα;

«Ναι. Ήταν σαν μια συνωμοσία από κάποιους ανθρώπους που είχαν τη δύναμη να κάνουν. Κάποιοι άνθρωποι που είχαν τη δύναμη να κάνουν μια εκστρατεία εναντίον μου».

Ποιοι άνθρωποι;

«Από την ομάδα. Είπαν ότι πήγαινα σε αυτά τα μέρη και ήταν όλα ψέματα».

Μα ποιος; Οι παίκτες, ο προπονητής;

«Λοιπόν, από τη διοίκηση. Νομίζω ότι το έχουν κάνει και έχουν μιλήσει με ανθρώπους για να με διώξουν. Αλλά δεν πήγα ποτέ σε εκείνα τα μέρη».

Είναι περίεργο γιατί τα πήγαινες υπέροχα, σωστά;

«Ναι, τα πήγαινα καλά, έκανα καλή σεζόν, και σωματικά ήμουν καλά. Όταν δεν εκτιμούν αυτό που έχω κάνει κατά τη διάρκεια της χρονιάς, είμαι ένα αρκετά ξεκάθαρο άτομο, με αρχές. Όταν δεν εκτιμούν τη δουλειά που έχω κάνει, νιώθω άβολα. Δεν μου άρεσε. Στο τέλος αποφασίσαμε να λύσουμε το συμβόλαιο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!