Ο Νίκολα Μίροτιτς γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα και δεσμεύτηκε να οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση του τίτλου.

Οι σχέσεις μεταξύ του Νίκολα Μίροτιτς και της Μπαρτσελόνα έχουν περάσει το τελευταίο διάστημα από «σαράντα κύματα». Ο Ισπανός φόργουορντ αναμένεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τους Καταλανούς, με πιο πιθανό προορισμό την Αρμάνι Μιλάνο, με την οποία βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές.

Ωστόσο, παρά το κλίμα που επικρατεί, ο κόσμος της Μπαρτσελόνα το αποθέωσε και εκείνος δεσμεύτηκε να οδηγήσει την ομάδα στον τίτλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκολα Μίροτιτς:

«Είμαι ευγνώμων στον κόσμο. Για μένα ήταν πολύ σημαντικό κομμάτι και συνεχίζει να είναι. Το Palau Blaugrana πάντα με στήριζε, ήταν πάντα εκεί για μένα και για την ομάδα. Αυτή τη στιγμή αυτό εκτιμάται ακόμα περισσότερο. Ξέουν ότι η δέσμευσή μου σε αυτούς και στην ομάδα βρίσκεται στο 100%. Θα είμαι επαγγελματίας και θα κάνω το καλύτερο δυνατό».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!