Η Άστον Βίλα ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ραμόν Ροντρίγκες Βερντέχο, γνωστός ως Μόντσι, για τη θέση του αθλητικού διευθυντή της.

Η Άστον Βίλα ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ραμόν Ροντρίγκες Βερντέχο, γνωστός ως Μόντσι, για τη θέση του αθλητικού διευθυντή της. Ο 54χρονος Ισπανός, που έχει κάνει σπουδαία δουλειά στη Σεβίλη, ολοκλήρωσε τις επαφές και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Μπέρμιγχαμ, η οποία δέχτηκε να δαπανήσει τρία εκατ. ευρώ για να λύσει το συμβόλαιο του με την ομάδα της Ανδαλουσίας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Μόντσι θα αποχαιρετίσει τους φίλους της ομάδας σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν», έχοντας περάσει σχεδόν τρεισήμισι δεκαετίες στη Σεβίλη σαν παίκτης (1990/99) και σαν αθλητικός διευθυντής (2000-2017 και 2019-2023). Μαζί της ο Μόντσι κατέκτησε εκτός από τα 7 ευρωπαϊκά τρόπαια και δύο Κύπελλα Ισπανίας, αλλά κι ένα Super Cup.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!