Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς σκέφτεται την απόσυρσή του από το μπάσκετ, αλλά δεν έχει αποκλείσει την μεταγραφή του σε συγκεκριμένη ομάδα.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς σκέφτεται την απόσυρσή του από το μπάσκετ, αλλά δεν έχει αποκλείσει την επιστροφή του στους Κλίβελαντ Καβαλίερς πριν αποσυρθεί οριστικά από το άθλημα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του “Bleacher Report” από τον Γκρεγκ Σβαρτς, σε περίπτωση που ο “βασιλιάς” αποφασίσει να επιστρέψει στο Κλίβελαντ, οι Καβαλίερς θα δημιουργήσουν μια ομάδα με τον Ντάριους Γκάρλαντ, τον Ντόνοβαν Μίτσελ, τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, τον Έβαν Μόμπλεϊ και τον Τζάρετ Άλεν, με στόχο να κυνηγήσουν την κορυφή στην Ανατολή.

Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι ο ηγέτης των Λος Άντζελες Λέικερς έχει υπογράψει ένα συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν με αμοιβές ύψους 46,9 εκατομμυρίων δολαρίων και έχει player option για 50,6 εκατομμύρια δολάρια στην μεθεπόμενη σεζόν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!