Ο Τζακ Γκρίλις έδειξε γι' ακόμη μία φορά ότι είναι ο ορισμός του «one man show» στις φιέστες της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Τζακ Γκρίλις τις τελευταίες ώρες έχει γίνει πρώτη… φίρμα. Παντού! Ειδικά στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Λίγο ως πολύ όλο και κάπου θα τον έχεις δει να πίνει ή να είναι χαμογελαστός και να τον κάνουν μπάνιο με σαμπάνια/ μπύρα. Η Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε το πρώτο τρεμπλ στην ιστορία της. Όμως, και πέρυσι που απλά πήρε το πρωτάθλημα πάλι ο Άγγλος σούπερ σταρ της ήταν πρωταγωνιστής στη φιέστα της.

Σίγουρα και οι υπόλοιποι περνάνε καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω! Όμως, κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτή την τρέλα και ροπή προς το ποτό που έχει ο πρώην παίκτης της Άστον Βίλα. Λογικό και επόμενο να περίμενε πώς και πώς να έρθει η στιγμή που θα γίνει και πάλι χάλια. Όχι μόνο μπροστά στους φίλους του. Ή στους συμπαίκτες του. Ή σε γνωστούς του. Αλλά σε τόσες χιλιάδες μάτια. Και μάλιστα σε LIVE μετάδοση.

Ο Τζακ Γκρίλις εκείνος ο τύπος που έχουμε στην παρέα μας και πάντα έχουμε το νου μας όταν βγαίνουμε για «χαλαρό ποτάκι». Παράλληλα, ο Άγγλος σούπερ σταρ δείχνει πόσο ανάγκη έχουν άνθρωποι του δικού του βεληνεκούς να «ξεφύγουν», χωρίς να τους νοιάζει τίποτα. Σαν ένας απλός θνητός και χωρίς να πρέπει να απολογηθεί επειδή θα πάει στη δουλειά του την επόμενη ημέρα με hangover.

Γι’ αυτό και είμαστε μαζί του. Και γι’ αυτό ταυτιζόμαστε με αυτόν, γιατί άνετα θα μπορούσε να είναι ένας από εμάς (ειδικά αν δεν είχε και τις παραφουσκωμένες γάμπες).

Έκανε τη… νύχτα μέρα!

Δεν ήθελε πολλή ώρα. Απλά μερικές στιγμές. Απλά μερικά δευτερόλεπτα για να καταλάβει τι γίνεται. Μόλις τελείωσε ο τελικός μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Ίντερ στην Κωνσταντινούπολη ο Τζακ Γκρίλις ήταν με μία τεράστια φιάλη σαμπάνια στα χέρια. Όχι και άσχημα. Και δεν ήταν ο μόνος. Ειδικά όταν το πάρτι μεταφέρθηκε από τον αγωνιστικό χώρο στα αποδυτήρια της αγγλικής ομάδας. Εκεί πραγματικά χάθηκε η μπάλα. Ο έλεγχος!

Ωστόσο, όσο περνούσε η ώρα αυτός ήταν εκείνος που είχε ολοένα και πιο στενή επαφή. Όχι μόνο με τη συγκεκριμένη φιάλη, αλλά και με άλλες που ήρθαν υπό την κατοχή του. Αυτά που έγιναν στη συνέχεια έμελλε να περάσουν στην ιστορία και σίγουρα στο μέλλον θα είναι ένας αστικός μύθος για τους φίλους της Σίτι!

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κοιμηθεί καθόλου τις τελευταίες 24 ώρες. Είναι το καλύτερο βράδυ- πρωινό που είχα στη ζωή μου», τα λίγα λόγια που είπε με δυσκολία στη φιέστα της ομάδας του μπροστά στο πλήθος που φώναζε ρυθμικά το όνομά του!

Το… μπάνιο του με σαμπάνια μπροστά σε 100.000 άτομα!

Είθισται κάθε ομάδα που σέβεται τον εαυτό της όταν κατακτά κάποιο τρόπαιο να κάνει και τη γνωστή παρέλαση με ανοιχτό πούλμαν. Πόσο μάλλον όταν τα έχει σαρώσει όλα! Σαν τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι ποδοσφαιριστές του Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν με τα καπέλα τους, τα ποτά τους, τα γυαλιά τους και ό,τι άλλο μπορούσε να σκεφτεί κάποιος στη δική τους παρέλαση.

Δεν χρειάζεται να σας ρωτήσουμε. Ξέρετε ήδη πολύ καλά τι κρατούσε στο χέρι του ο Τζακ Γκρίλις. Ωστόσο, αυτό δεν γνωρίζουν τόσο και τόσοι πολλοί είναι ότι ο Έρλινγκ Χάαλαντ φρόντισε να τον κάνει… λούτσα με πανάκριβη σαμπάνια την ώρα που ο Άγγλος άσος έκανε LIVE μετάδοση της παρέλασης της Σίτι, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ενώ παρακολουθούσαν 100.000 άτομα εκείνη τη στιγμή!

Πάθανε ζημιά μέχρι και οι συμπαίκτες του μαζί του!

«Μπορεί να πιει κάθε ποτό που θα του δώσεις». Τάδε έφη Χούλιαν Άλβαρες. Ο Αργεντινός επιθετικός έχει σκάρτο έναν χρόνο στο Μάντσεστερ. Όμως, δεν χρειάζεται πολύ περισσότερο για να καταλάβει και να δει από μόνος του τι… φυντάνι είναι ο Τζακ Γκρίλις όταν πίνει λίγο -ως και πολύ- παραπάνω. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι άλλο: ότι πέρα από τον νεαρό στράικερ και άλλοι συμπαίκτες του Άγγλου μεσοεπιθετικού όχι απλά επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά του.

Αλλά χαίρονται με τον Γκρίλις που είναι με ένα ποτό στο χέρι και εν γένει βρίσκεται στον δικό του κόσμο. Τους αρέσει να τον βλέπουν σε μία ευφορία και με ένα τεράστιο χαμόγελο που έχει δημιουργηθεί τόσο από τις επιτυχίες του συλλόγου, όσο και από το αλκόολ που βρίσκεται στο αίμα του!

Σωματοφύλακάς του ο Γουόκερ

Αρκετοί παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι λίγη ώρα αφού πρώτα κατέκτησαν  την κορυφή της Ευρώπης σκέφτηκαν να κατακτήσουν και τα night clubs της Ίμπιζα πριν επιστρέψουν στο μουντό Μάντσεστερ. Ακόμα δεν έχει βγει προς τα έξω πόσο ήπιαν και τι έκαναν ή πως πέρασαν εκείνες τις ώρες.

Παρόλα αυτά ο Τζακ Γκρίλις πήγαινε και δεν… πήγαινε με τον Κάιλ Γουόκερ να είναι εκείνος που προσπάθησε -και εν τέλει τα κατάφερε- να τον κουβαλήσει. Ο Άγγλος μπακ ήταν στην ουσία ο σωματοφύλακάς του και κατά τη διάρκεια της παρέλασης με το πούλμαν μιας και ο Γκρίλις δεν ήθελε και πολύ για να φάει καμία γλίστρα και να προσγειωθεί με το… κεφάλι!