Διακόπηκε οριστικά το Game 4 των τελικών, με τον Ολυμπιακό να παίρνει την νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Στα 2:46 πριν τη λήξη της τρίτης περιόδου στο Game 4 της σειράς των Τελικών της Α1 Ανδρών/Basket League στο ΟΑΚΑ και με τον Ολυμπιακό στο +28 (35-63), διεκόπη η αναμέτρηση με απόφαση των διαιτητών. Τα καπνογόνα που άναψαν στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων δημιούργησαν μία αποπνικτική ατμόσφαιρα, με τους «ερυθρόλευκους», που έγιναν και αποδέκτες… αντικειμένων, να αποχωρούν για τα αποδυτήρια μέχρι να καθαρίσει η ατμόσφαιρα. Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Λίγα λεπτά αργότερα οι διαιτητές αποφάσισαν την εκκένωση του κλειστού για να συνεχιστεί ο αγώνας, με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός να γνωστοποιεί την απόφαση από τα μεγάφωνα.

Κατά την αποχώρηση του κόσμου, μερίδα οπαδών προχώρησε σε υλικές ζημιές, σπάζοντας και εκτοξεύοντας καθίσματα, ενώ άναψε κροτίδες και πυροσβεστήρες, εξέλιξη που οδήγησε και τους παίκτες του «τριφυλλιού» στα αποδυτήρια.

Παρακάτω ακολουθούν φωτογραφίες από τα επεισόδια:

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός © Eurokinissi © Eurokinissi

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός © Eurokinissi

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός © Eurokinissi

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός © Eurokinissi

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.