Ο Ιρλανδός σταρ του ΜΜΑ, Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, ερευνάται για φερόμενη σεξουαλική επίθεση, κατά την διάρκεια ενός αγώνα ΝΒΑ.

Ο Ιρλανδός σταρ του ΜΜΑ, Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, ερευνάται για φερόμενη σεξουαλική επίθεση, κατά την διάρκεια ενός αγώνα των τελικών του NBA, την περασμένη εβδομάδα στο Μαϊάμι, όπως αναφέρουν πολλά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Μια γυναίκα κατηγορεί τον ΜακΓκρέγκορ ότι την περασμένη Παρασκευή, της επιτέθηκε «βίαια» στις τουαλέτες του Kaseya Center στο Μαϊάμι, κατά την διάρκεια του αγώνα μπάσκετ των Μαϊάμι Χιτ με τους Ντένβερ Νάγκετς. Σύμφωνα με τις σχετικές επιστολές του δικηγόρου του θύματος, που επικαλούνται τα μέσα ενημέρωσης ESPN και TMZ Sports, ο Ιρλανδός πυγμάχος «φίλησε επιθετικά» την γυναίκα και επιχείρησε να της εξαναγκάσει σε σεξουαλικές πράξεις υπό πίεση.

Ωστόσο, ο ΜακΓκρέγκορ, αρνείται τις κατηγορίες, όπως δήλωσε στο AFP, η δικηγόρος του, Μπάρμπαρα Λέϊνς: «Οι ισχυρισμοί είναι ψευδείς».

Η αστυνομία του Μαϊάμι, ανέφερε ότι η μονάδα «ειδικών θυμάτων» της, ερευνούσε την υπόθεση, μετά από καταγγελία που υποβλήθηκε την Κυριακή.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Η έρευνα είναι ανοιχτή και δεν μπορούν να κοινοποιηθούν πρόσθετες πληροφορίες σε αυτό το στάδιο», αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, που εστάλη στο Γαλλικό Πρακτορείο, χωρίς να υπάρχει το όνομα του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ στο κείμενο.

Τόσο το ΝΒΑ όσο και οι Μαϊάμι Χιτ δήλωσαν ότι γνωρίζουν τις κατηγορίες και αναμένουν τα αποτελέσματα της έρευνας.

Ο ΜακΓκρέγκορ, καλεσμένος του αγώνα της Παρασκευής για μια προγραμματισμένη εκδήλωση προβολής, είχε ήδη προκαλέσει αμηχανία χτυπώντας μια μασκότ των Μαϊάμι Χιτ μετά την εμφάνισή του στο παρκέ. Μεταφερόμενος στο νοσοκομείο, ο άνδρας που φορούσε την στολή της μασκότ, πήρε εξιτήριο το ίδιο βράδυ, αφού του συνταγογραφήθηκαν παυσίπονα.

Ο 34χρονος ΜακΓκρέγκορ, είναι ένας από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους αστέρες στην ιστορία του εξαιρετικά επιτυχημένου πρωταθλήματος μικτών πολεμικών τεχνών Ultimate Fighting Championship (UFC).

Μεταξύ άλλων, ο ΜακΓκρέγκορ έχει συμμετάσχει σε πολλές διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός αγώνα πυγμαχίας το 2017 εναντίον του Φλόιντ Μεϊγουέδερ, στο Λας Βέγκας, που είχε συνολικά έσοδα 600 εκατομμύρια δολάρια, εκ των οποίων περίπου 100 εισέπραξε ο Ιρλανδός πυγμάχος.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!