Ο Λιονέλ Μέσι φόρεσε ξανά με τη φανέλα με το εθνόσημο και οδήγησε την Αργεντινή στη νίκη κόντρα Αυστραλία σε φιλική αναμέτρηση. 

Ο Λιονέλ Μέσι φόρεσε ξανά με τη φανέλα με το εθνόσημο και οδήγησε την Αργεντινή στη νίκη κόντρα Αυστραλία σε φιλική αναμέτρηση.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης σχολίασε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς να δίνει πολλές λεπτομέρειες.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λιονέλ Μέσι:

«Τώρα υπάρχουν τα προκριματικά για το Copa America. Είναι πολύ μακρινή συζήτηση να σκεφτώ το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πρέπει να απολαμβάνεις ό,τι πέτυχες. Πρέπει να σκεφτούμε τι έρχεται. Τώρα, αρχίζει ένας νέος κύκλος. Υπάρχει συνέχεια, δεν μπορούμε να μείνουμε σε ό,τι συνέβη. Πρέπει να απολαύσουμε κάθε φορά που είμαστε μαζί».

Όσο για την αναμέτρηση:

«Πάντα απολαμβάνουμε το να βρισκόμαστε στην εθνική Αργεντινής. Ήταν περίπλοκο επειδή παίξαμε σε ζέστη και υγρασία, αλλά συνεχίσαμε με τον ίδιο τρόπο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!