Η πρώην σύζυγος του Σκότι Πίπεν, Λάρσα, και ο γιος του Μάικλ Τζόρνταν, Μάρκους, αποκάλυψαν πώς ξεκίνησε η σχέση τους.

Η πρώην σύζυγος του Σκότι Πίπεν, Λάρσα, και ο γιος του Μάικλ Τζόρνταν, Μάρκους, αποκάλυψαν πώς ξεκίνησε η σχέση τους.

Οι δυο τους ξεκίνησαν σε ένα podcast με τίτλο “Separation Anxiety With Hosts Larsa Pippen & Marcus Jordan”, όπου μιλούν για την αρχή της σχέσης τους και τον τρόπο που αντέδρασαν οι οικείοι τους.

Η γνωριμία της Λάρσα και του Μάρκους έλαβε χώρα πριν από τέσσερα χρόνια σε ένα πάρτι, και από τότε η Λάρσα κρατούσε τη φιλία τους μυστική. Ακόμα και τότε, είχε αποθηκεύσει τον αριθμό του τηλεφώνου του Μάρκους υπό άλλο όνομα για να μην το μάθει ο κόσμος. Στο πρώτο επεισόδιο που προβλήθηκε στις 13 Ιουνίου, ο Μάρκους αποκάλυψε ότι η σχέση τους προκάλεσε έκπληξη στην οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένου του πατέρα του, Μάικλ Τζόρνταν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Δεν νομίζω ότι υπήρξαν ποτέ εμπόδια, απλώς νομίζω ότι υπήρξε ένα μικρό σοκ στο γεγονός ότι βγαίναμε ραντεβού. Αρχικά ήμουν επιφυλακτικός και το είπα σε κάποια μέλη της οικογένειας μου. Οι γονείς μου θέλουν να με βλέπουν χαρούμενο. Αυτό είναι το μόνο που θα μπορούσες να ζητήσεις», ανέφερε ο γιος του πρώην άσου των Σικάγο Μπουλς.

«Δεν θα μπορούσα ποτέ να σε βάλω με το όνομά σου στο τηλέφωνό μου», παραδέχθηκε η Λάρσα Πίπεν. «Σε είχα λοιπόν στο κινητό μου με το όνομα Μαρκ Τζέικομπ. Δεν ήθελα να μάθει κανείς πότε με πήρες τηλέφωνο», πρόσθεσε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!