Ο Σακίλ ΜακΚίσικ είχε μια στιγμή έντασης με την εξέδρα των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού.

Όλα είναι έτοιμα για το τζάμπολ του τέταρτου τελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, όταν ο Σακίλ ΜακΚίσικ πάτησε το πόδι του στο παρκέ υπήρξε μία μικρή ένταση.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πιο συγκεκριμένα, ήταν ο πρώτος που μπήκε στο παρκέ για σουτάκια. Αργότερα, ο Αμερικανός που είχε αποχωρήσει για τα αποδυτήρια επέστρεψε στο παρκέ και πλησίασε στον πάγκο για διατάσεις.

Τότε υπήρξε μία μικρή ένταση, με φωνές, αποδοκιμασίες και χειρονομίες, χωρίς όμως να συμβεί κάτι περισσότερο. Άμεσα ο Σακίλ ΜακΚίσικ πήγε στην άλλη πλευρά και το περιστατικό έληξε γρήγορα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.