Παρά το τριήμερο εθνικό πένθος που κηρύχθηκε, το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός θα διεξαχθεί κανονικά απόψε το βράδυ.

Παρά το τριήμερο εθνικό πένθος που κηρύχθηκε λόγω του τραγικού ναυαγίου στα ανοιχτά της Πύλου, ο τέταρτος αγώνας των τελικών της Basket League δεν θα αναβληθεί, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Παναθηναϊκός

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί στο γήπεδο του ΟΑΚΑ το βράδυ της Πέμπτης (15/6 στις 21:15) και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι Πειραιώτες επιδιώκουν τη νίκη για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, ενώ ο Παναθηναϊκός αναζητά τη νίκη για να φτάσει στο 2-2 και να οδηγήσουν τους τελικούς σε πέμπτο αγώνα την Κυριακή.

Οι διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Κορομηλάς, Παπαπέτρου και Θεονάς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!