Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίσθηκε ο Ζλάτκο Ντάλιτς, λίγο μετά την πρόκριση της εθνικής Κροατίας στον τελικό του Nations League.

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίσθηκε ο Ζλάτκο Ντάλιτς, λίγο μετά την πρόκριση της εθνικής Κροατίας στον τελικό του Nations League.

Οι Βαλκάνιοι, επικράτησαν με 4-2 στα πέναλτι (κ.α. 2-2) μέσα στην Ολλανδία και ο «αρχιτέκτονας» αυτής της ομάδας, σχολίασε:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Πρώτα θέλω να συγχαρώ τους παίκτες και τους φιλάθλους, δημιούργησαν μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Στο πρώτο ημίχρονο, δεν ήμασταν καλοί, αλλά δείξαμε χαρακτήρα.

»Μετά το αργυρό μετάλλιο (2018) και το χάλκινο (2022), ελπίζω ότι αυτήν την φορά, θα πάρουμε το χρυσό. Το να νικήσεις την Ολλανδία στο γήπεδό της, όπου δεν είχε χάσει για 23 χρόνια είναι μια μεγάλη ανταμοιβή, μια μεγάλη νίκη».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!