Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», η Νάπολι προσέγγισε τον Κριστόφ Γκαλτιέ και του προσφέρει συμβόλαιο για 2+1 χρόνια.

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι πήρε τον πρώτο τίτλο της Νάπολι έπειτα από 33 χρόνια κι αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία με τη διοίκηση των «παρτενοπέι» να ψάχνει για τον αντικαταστάτη του στον πάγκο. Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» η πρωταθλήτρια Ιταλίας προσέγγισε τον Κριστόφ Γκαλτιέ και του προσφέρει συμβόλαιο για 2+1 χρόνια.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η προσφορά στον Γάλλο κόουτς, που αποχώρησε από την Παρί Σεν Ζερμέν, αφορά συμβόλαιο για δύο χρόνια με δυνατότητα επέκτασης για ακόμα ένα, ενώ οι ετήσιες απολαβές του θα φτάνουν τα τέσσερα εκατ. ευρώ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Κριστόφ Γκαλτιέ. Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.