Η ζωή του Βραζιλιάνου αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους, θα γίνει ντοκιμαντέρ στο Netflix, με αναμενόμενη προβολή το 2025.

Η ζωή του Βινίσιους θα γίνει ντοκιμαντέρ στο Netflix, με αναμενόμενη προβολή το 2025. Αυτό αναμφίβολα θα προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον σε φίλους του ποδοσφαίρου ανά τον κόσμο, ειδικά στους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Βινίσιους αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης και έχει γίνει ευρέως γνωστός πρόσφατα, όχι μόνο λόγω των αθλητικών του επιδόσεων, αλλά και λόγω μιας σειράς ρατσιστικών επιθέσεων που έχει υποστεί.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Παρά τα συνεχή περιστατικά ρατσιστικών επιθέσεων, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έχει παραμείνει σταθερός και ανυποχώρητος. Έχει δηλώσει ακόμα ότι είναι έτοιμος να υποφέρει προκειμένου να μην περάσουν τα ίδια βάσανα οι επόμενες γενιές.

Το γεγονός αυτό υπήρξε η κινητήρια δύναμη για την δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ που θα αναδείξει τη ζωή του Βινίσιους. Η πλατφόρμα του Netflix επιθυμεί να παρουσιάσει την ζωή ενός από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιρικούς αστέρες. Μέσω του ντοκιμαντέρ θα αποκαλυφθούν οι πιέσεις που αντιμετώπισε ο 22χρονος ποδοσφαιριστής από τη στιγμή που έφτασε στην Ισπανία.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!