Ο Προμηθέας καταστρώνει τα πλάνα του για την ερχόμενη σεζόν, με την επιστροφή του Χρήστου Σαλούστρου να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Ο Προμηθέας έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν. Έτσι, μετά την αλλαγή ευρωπαϊκής διοργάνωσης (μεταπήδησε στο BCL) θέλει να κινηθεί για την απόκτηση του Χρήστου Σαλούστρου. Χρήστος Σαλούστρος

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο «Σαλού» γνωρίζει πολύ καλά και την πόλη της Πάτρας, αλλά και την ομάδα του Προμηθέα, καθώς αγωνίστηκε σε αυτή από το 2017 έως το 2019.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο πλευρές είναι αρκετά κοντά σε συμφωνία κι έτσι ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Πάτρα.

Μετά τον Προμηθέα ο διεθνής φόργουορντ αγωνίστηκε σε Περιστέρι και ΠΑΟΚ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Χρήστος Σαλούστρος. Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!