Αλλαγή ευρωπαϊκού στρατοπέδου πραγματοποίησε ο Προμηθέας Πατρών.

Αλλαγή ευρωπαϊκού στρατοπέδου πραγματοποίησε ο Προμηθέας Πατρών. Η Αχαϊκή ομάδα αποφάσισε να αφήσει το EuroCup, στο οποίο αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια και να δηλώσει συμμετοχή στο Basketball Champions League.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Εκτός της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου, συμμετοχή σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχουν καταθέσει οι Άρης, ΠΑΟΚ και Κολοσσός Ρόδου, ενώ το Περιστέρι αναμένεται να αγωνιστεί στο EuroCup.

Οι δύο διοργανώσεις θα λάβουν οποιαδήποτε απόφαση μέχρι τις 23 Ιουνίου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Προμηθέας Πατρών Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.