Ο Παναθηναϊκός διέψευσε επίσημα το πρωί της Τετάρτης (14/6) το δημοσίευμα περί εμπλοκής του στη μεταγραφική υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα.

Ο Παναθηναϊκός διέψευσε επίσημα το πρωί της Τετάρτης (14/6) το δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «Faro de Vigo» περί εμπλοκής του στη μεταγραφική υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ασχοληθεί με την περίπτωση του Πινέδα, ως εκ τούτου δεν υφίσταται και καμία πρόταση» ανέφεραν επίσημα οι «πράσινοι», τελειώνοντας επί της ουσίας το όλο θέμα.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, η εφημερίδα του Βίγκο ανέφερε πως το «τριφύλλι» είχε καταθέσει πρόταση προς τη διοίκηση της Θέλτα, ύψους 8 εκατ. ευρώ για την αγορά του διεθνούς Μεξικανού μεσοεπιθετικού ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι ως δανεικός απ’ τον σύλλογο της Γαλικίας στην ΑΕΚ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!