Ολυμπιακός: Ο Σάσα Βεζένκοφ έβγαλε μέρος της προπόνησης των «ερυθρόλευκων», ενώ ο Κώστας Παπανικολάου παρέμεινε εκτός δράσης.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του Game 4 με τον Παναθηναϊκό. Εξάλλου, πρόκειται για ένα άκρως σημαντικό παιχνίδι που μπορεί να κρίνει με τον πρωταθλητή.

Δεδομένη θεωρείται πλέον η συμμετοχή του Σάσα Βεζένκοφ στον 4ο τελικό, με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ, αύριο, Πέμπτη (15/6, 21:15). Εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου. Ολυμπιακός

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τον Σάσα Βεζένκοφ να συμμετέχει σε ολόκληρο το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης (14/6) στο ΣΕΦ. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού είχε τραυματιστεί στον 2ο τελικό στο ΟΑΚΑ και η μαγνητικό τομογραφία έδειξε οστικό οίδημα στο γόνατα. Όμως, λόγω της κρισιμότητας του αγώνα, στον 3ο τελικό, έσφιξε τα δόντια και αγωνίστηκε στο 1ο δεκάλεπτο για να βοηθήσε τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν το 2-1, όπερ και εγένετο.

Τα νέα, όμως δεν είναι ευχάριστα για τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Κώστα Παπανικολάου, αφού το σφίξιμο που αισθάνθηκε στη γάμπα στον 3ο τελικό (δεν αγωνίστηκε έκτοτε) τον άφησε εκτός και σήμερα. Ο Παπανικολάου έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στο γαστροκνήμιο και δεν μπήκε για τρίτη διαδοχική ημέρα στην προπόνηση.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!